Om oss

Ett glatt gäng

En butik med gamla anor

Som musikaffär erbjuder vi allt för musikern, vi har ett brett, alltid uppdaterat sortiment och ser till att erbjuda attraktiva priser. Vi har valt att inte ingå några samarbeten med någon leverantör, för saker och ting är alltid under förändring och vi vill som musikaffär vara fria att alltid välja det bästa.

Denna musikaffär har funnits i staden sedan förra seklets 20-tal. Många förändringar har gjorts genom åren, den musikaffär som musikanta herrar och damer besökte för 90 år sedan såg lite ut som den moderna musiker besöker idag. Andemeningen är dock precis likadan, här samlas vi som delar passionen för musiken.

Solospel

Genom att inte föra något samarbete med någon specifik aktör så kan vi alltid välja ut precis de produkter som vi som driver Malmö Musikaffär tror på. Ibland är det bäst att spela solo.

Nöjd kundgaranti

Inom musiken, precis som inom det mesta, är kvalitet väldigt viktigt. Det finns gott om ickekvalitativa produkter på marknaden, men dessa vill vi på inget sätt förknippas med. Vi väljer våra produkter med stor omsorg och gör samtidigt allt vi kan för att hålla priserna nere.

Att du är nöjd med det du köper hos oss är det allra viktigaste så skulle något kännas fel efter att du fått hem din produkt så är det bara att komma tillbaka till oss så löser vi det. Vi har 100 % nöjd kundgaranti.

Du är välkommen att handla direkt i vår butik, eller hemma från sofan i Trellborg genom att klicka hem de produkter du vill köpa i vår onlinebutik. Vi levererar alltid snabbt och ger generös garanti på allt du köper.

Varmt välkommen!