Vårt utbud

Vi har ett brett utbud

Södra Sveriges bredaste sortiment

Vi har ett brett sortiment av musikrelaterade varor i vår musikaffär, du kan räkna med att hitta det du letar efter när du kommer hit, eller kollar in vår webshop. Skulle vi inte ha det du söker så fråga gärna, kanske är det på väg in, eller så kan vi beställa. Att vi är en oberoende musikaffär ger dig som kund hos oss stora fördelar. Du kan lita på att vi förser dig med högsta kvalitet till bäst pris.

Våra instrument

Instrumenten är en betydande del i en seriös musikaffär.  I vår musikaffär hittar alla musiker – oavsett typ eller nivå – högkvalitativa instrument. Vi tar in nya instrument som släpps på marknaden som vår kund får du gärna föra en diskussion med oss om nya instrument som är på väg.

I vårt utbud finns:

  • Stränginstrument
  • Stråkinstument
  • Blåsinstrument
  • Slaginstrument
  • Pianon och keyboards
  • Med mycket mera

Du är alltid välkommen till vår musikaffär för att provspela, provklämma eller bara beundra något av de instrument du drömmer om.

Förstärkning

När vi spelar inför publik behöver vi i regel en förstärkare. I vår musikaffär finner du förstärkare av oräkneliga modeller. Välkommen in så hittar vi tillsammans den som passar dig allra bäst.

Multimedia

Musiken blir allt mer tekniskt orienterad och vi ser till att ligga i framkant vad gäller teknisk utrustning.

Andra produkter

Vi har givetvis också alla små pinaler som behövs för ditt musikutövande, vi är en stor men välsorterad butik med personal som alltid tycker det är roligt att hjälpa till.

Välkommen till oss!